Meld je hier aan voor onze open dag. 

24 juni 2023 van 12.00 tot 16.00 uur in Den Haag / Delfgauw

Wij verzorgen op 24 juni  een open dag voor iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de revalidatiehulpmiddelen branche voor iedereen uit Den Haag en omstreken. Deze dag zijn wij te gast op de vestiging van Welzorg, één van de toonaangevende leveranciers in de branche. 

Dus kom je uit Scheveningen, Rijswijk, Delft, Den Hoorn, Wassenaar, Leiden, Zoetermeer, Delfgauw of Monster (of uit elke andere plek in Nederland)? Dan ben je van harte welkom!

Op deze dag kan je kennis maken met mensen uit de praktijk, met het werk, de middelen en met ons programma. Graag ontvangen wij je op 24 juni bij Welzorg aan de Groothandelweg 3 te Delfgauw. De koffie en broodjes staan klaar, net zoals wij zelf!

We geven je een volledig overzicht van ons programma, van wat jij van ons mag verwachten, en wij van jou, en de voorwaarden om mee te doen. En uiteraard willen we ook alle vragen die er zijn beantwoorden. 

Wil jij weten wat jouw kansen en mogelijkheden zijn voor een baan als servicemonteur, adviseur, logistiek medewerker of planner? Schrijf je dan in voor de open dag op 24  juni 2023. 

 

Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen via mayta@werkeninderevalidatie.nl of cecile@werkeninderevalidatie.nl