Ben jij op zoek naar een superbaan, dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Werken in de Revalidatie heb je veel mogelijkheden om zo jouw droombaan te vinden! Wij zijn altijd opzoek naar mensen die willen werken als adviseur, binnen- en buitendienstmonteur, planner en logistiek medewerker. 

Uiteraard is jouw toekomstige werkgebied in jouw woonomgeving. De opleiding wordt 7 keer per jaar gestart, de eerstvolgende opleiding start al in september. Wil jij hierbij zijn? Meld je dan nu aan!

Wie komt in aanmerking voor dit traject?

Heb jij ervaring met techniek, planning of revalidatieadvies of heb je hiervoor een relevante opleiding gevolgd? Dan kom je al in aanmerking om mee te doen met ons programma! Kennis van de branche of ervaring in het vak heeft uiteraard een voordeel, maar wat je opleiding of achtergrond ook is, bij Werken in de Revalidatie wordt je klaargestoomd tot een zelfstandige en volwaardige werknemer in de revalidatie branche!

 

Wat vragen we van jou?

Het uitgebreide opleidingsprogramma van Werken in de Revalidatie zorgt ervoor dat bijna iedereen een kans krijgt een baan te vinden in deze branche. Om in aanmerking te komen voor ons programma vragen wij het volgende van je:

 • Je bent werkzoekend
 • Je hebt een sterke affiniteit met mensen en de revalidatiebranche in het bijzonder. Je bent geïnteresseerd en gemotiveerd om een (nieuw) vak te leren
 • Je bent sociaal sterk, geeft om mensen, bent communicatief vaardig en kan je inleven in anderen
 • Je hebt een sterk ontwikkeld analyserend- en probleemoplossend vermogen
 • Je bent zeer gemotiveerd om dit uitdagende, maar ook bijzondere traject met ons aan te gaan
 • Je wilt minste 32 uur per week werken 
 • Je bent als monteur bereid om ook regelmatig 24-uurs- en weekenddiensten te draaien
 • Je beschikt over een goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
 • Je maakt graag het verschil door een leergierige en gemotiveerde instelling
 • Je dient een geldige VOG verklaring te kunnen overleggen

 

Adviseur

Voor de functie van adviseur heb wel je tenminste een Hbo-diploma ergotherapie, fysiotherapie, bewegingsleer, ALO of bijvoorbeeld HBO-V nodig. Ook een opleiding aan het CIOS, sportmassage of een opleiding in de gezondheidszorg, aangevuld met relevante werkervaring in de branche kan een prima vertrekpunt zijn.  

 

Binnen- of Buitendienst Monteur

Voor de functie van monteur heb je een technische achtergrond of opleiding op ten minste MBO-3 niveau, bijvoorbeeld in de richting metaal, elektronica, mechanica, of aantoonbare praktische ervaring op dit niveau.

 

Planner

Voor de functie van planner heb je een administratieve of logistieke achtergrond of opleiding op ten minste MBO-3 of 4 niveau, of aantoonbare praktische ervaring op dit niveau.

 

Opleiding

Ons programma zorgt dat je goed voorbereid bent voor op het werk wat je gaat doen bij een van de toonaangevende bedrijven in de branche. En ook als je aan de slag bent zullen wij je vanaf de zijlijn blijven begeleiden. Gedurende het programma zijn er diverse meetpunten om te bespreken of je nog in de pas loopt met de opleidingsvereisten. En als het nodig is dan staan onze jobcoaches voor je klaar om samen met jou en de werkgever een concreet plan van aanpak te maken om weer terug op het goede pad te komen. De opleiding wordt afgesloten met een theorie- en een praktijkexamen. 

 

Ben jij klaar voor deze unieke kans? Meld je dan nu aan en stuur je motivatie en CV naar mayta@werkeninderevalidatie.nl. Wij verzorgen regelmatig informatiebijeenkomsten en open dagen waarin het programma en jouw mogelijkheden centraal staan. Meer informatie? Neem contact op via ons Contact formulier of stuur ons gerust een mail met jouw vragen!

 

 

Meer weten over het opleidingsprogramma? Klik dan hier: