Jij zoekt een superbaan. En wij zoeken jou.

Kandidaten voor een intensief traineeship gevolgd door een baan als adviseur, servicemonteur of logistiek medewerker bij een van de toonaangevende bedrijven in de revalidatiebranche. De eerstvolgende opleiding start in november 2021. Voor het programma zoeken wij zowel adviseurs, binnen- en buitendienstmonteurs, planners en logistiek medewerkers voor locaties verspreid over heel Nederland. Uiteraard is jouw toekomstige werkgebied in jouw woonomgeving.  

 

Achtergrond

Werken in de Revalidatie is een initiatief om werkzoekenden om- of bij te scholen tot revalidatie-adviseur, monteur binnen- of buitendienst, planner of logistiek medewerker.

De aanleiding hiervoor is dat er enerzijds een groot tekort is aan vakbekwame mensen in deze branche, en anderzijds dat er nog steeds een enorm aantal uitstekende werkzoekenden lastig weer aan het werk komt. Gemotiveerd, enthousiast en ambitieus, maar met een professionele achtergrond die net te weinig directe kansen op de arbeidsmarkt biedt.

Wie komt in aanmerking voor dit traject? 

In principe iedereen die een relevante opleiding of achtergrond heeft voor de functie van adviseur of servicemonteur. Kennis van de branche of ervaring in het vak is uiteraard een pré. Maar wat je achtergrond ook is, het opleidingsprogramma dat je doorloopt leidt je op tot een zelfstandige en volwaardige medewerker voor de branche.

Wat vragen wij van jou?

 • Dat je werkzoekend bent

 • Dat je in het bezit bent van een relevante opleiding, kennis of ervaring

Voor de functie van adviseur heb wel je tenminste een HBO-diploma ergotherapie, fysiotherapie, bewegingsleer, ALO of bijvoorbeeld HBO-V nodig. Maar ook een opleiding aan het CIOS, sportmassage of een opleiding in de gezondheidszorg, aangevuld met relevante werkervaring in de branche kan een prima vertrekpunt zijn.  

Voor de functie van monteur heb je een technische achtergrond of opleiding op ten minste MBO-3 of 4 niveau, bijvoorbeeld in de richting metaal, elektronica, mechanica, of aantoonbare praktische ervaring op dit niveau.

Voor de functie van planner heb je een administratieve of logistieke achtergrond of opleiding op ten minste MBO-3 of 4 niveau, of aantoonbare praktische  ervaring op dit niveau.

Daarnaast  

 • Heb je een sterke affiniteit met mensen en de revalidatiebranche in het bijzonder. Je bent geïnteresseerd en gemotiveerd om een (nieuw) vak te leren

 • Ben je sociaal sterk, geef je om mensen, ben je communicatief vaardig en kan je je inleven in anderen

 • Heb je een sterk ontwikkeld analyserend- en probleemoplossend vermogen

 • Ben je zeer gemotiveerd om dit uitdagende, maar – voor wat betreft de scholing en opleiding – ook bijzondere traject met ons aan te gaan

 • Ben je beschikbaar tijdens de gehele opleiding

 • Ben je ten minste 32 uur per week inzetbaar

 • Ben je als monteur bereid om ook regelmatig 24-uurs- en weekenddiensten te draaien

 • Beschik je over een goede kennis in woord en geschrift van de Nederlandse taal

 • Ben je in het bezit van een rijbewijs B

 • Maak je graag het verschil door een leergierige en intrinsiek gemotiveerde instelling

 • Zijn er geen belemmeringen voor het verkrijgen van een VOG (verklaring omtrent gedrag)

 

Opleiding

Voordat je als adviseur, monteur, afleveraar, planner of logistiek medewerker aan de slag gaat bij een van de toonaangevende bedrijven in de branche, volg je  een intensief opleidingsprogramma. Voor de functie van servicemonteur / afleveraar start je met het opleidingsprogramma van 3 maanden. Voor de rol van adviseur bestaat het programma uit een combinatie van leren en werken, waarin de studiebelasting afhankelijk is van jouw achtergrond. 

 

Meer weten over het opleidingsprogramma? Klik dan hier:

Na de opleiding is het de bedoeling dat je aan de slag gaat als adviseur, monteur, afleveraar of logistiek medewerker. Werken in de Revalidatie zal je vanaf de zijlijn blijven begeleiden. 

Gedurende het programma zijn er diverse meetpunten om te bespreken of je nog in de pas loopt met de opleidingsvereisten. En als het nodig is dan staan onze jobscoaches voor je klaar om samen met jou en de werkgever een concreet plan van aanpak te maken om weer terug op het gewenste pad te komen. 

Interesse in een uitdagende job?

Ben jij klaar voor deze unieke kans? Meld je dan nu aan en stuur je motivatie en CV via Contact naar mayta@werkeninderevalidatie.nl. Wij verzorgen regelmatig informatiebijeenkomsten over het programma en jouw mogelijkheden. Meer informatie? Stuur ons gerust een mail met jouw vragen!