Lex van den Elsen

Mijn naam is Lex van den Elsen en samen met Mayta Braun ben ik eigenaar van Werken in de Revalidatie. Binnen het bedrijf bepalen we samen de visie en richting waarin we ons willen ontwikkelen. Daarnaast dragen wij zorg over de dagelijkse gang van zaken. Ook dragen wij zorg voor onze interne- en externe communicatie.

Praktisch gezien geef ik ook trainingen, werf en selecteer kandidaten, coach kandidaten en begeleidt ze naar een nieuwe baan.

Daarnaast hebben wij contact met revalidatie coaches. Als laatste begeleidt ik stagiaires die ons helpen om onze ambitie waar te maken.

Mayta Braun

Mijn naam is Mayta Braun en samen met Lex van den Elsen ben ik eigenaar van Werken in de Revalidatie. 

(Hier komt de rest van Mayta zijn stukje) 

Cecile Koolen

Mijn naam is Cecile Koolen, ondertussen werk ik bijna 3  jaar als trainer bij Werken in de Revalidatie. 

 
Via Werken in de Revalidatie, geef ik training/les aan aspirant monteurs, afleveraar en adviseurs, o.a. over het menselijk lichaam. Hoe het werkt èn wat er mis kan gaan. Voor de aspirant adviseur zijn er speciale dagen over advieswerk in de revalidatiebranche: Wie is je klant, wat is je rol, hoe is het gefinancierd, met welke productcategorieën ga je werken, zitten en positioneren, biomechanica van de rolstoel, en hoe communiceer je? Kortom: goede bagage om te starten in de revalidatiebranche!