Onze mensen, uw visitekaartje

U bent een ambitieuze werkgever en op zoek naar goede medewerkers die snel inzetbaar zijn. Zoals adviseurs, servicemonteurs (binnen- en buitendienst) en afleveraar. U wilt uiteraard invulling geven aan uw sociale verantwoordelijkheid als organisatie (SROI / MVO). Dan bent u bij Werken in de Revalidatie aan het goede adres.

 

Partner in opleiding, werving en selectie

Alle signalen wijzen erop dat de arbeidsmarkt de komende jaren alleen maar krapper zal worden. Dat betekent dat het steeds lastiger zal worden om nieuwe medewerkers te vinden die direct aan de slag kunnen.

Werken in de Revalidatie neemt deze uitdaging aan. Wij richten ons specifiek op het opleiden van mensen tot adviseur of servicemonteur in de revalidatiebranche. 

Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid netwerk kandidaten die door hun ervaring of achtergrond direct aan de slag kunnen. Dan is onze werving en selectie een een uitstekende manier om te voldoen aan uw behoefte aan extra mensen op korte termijn.  

 

Maak kennis met Werken in de Revalidatie

Bent u op zoek naar goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers? Werken in de Revalidatie ‘maakt’ de beste vakmensen, die u lastig kan vinden. Meer weten? Neem dan Contact met ons op.