Opleiding tot Adviseur of Servicemonteur

Met onze voor de branche unieke aanpak leiden wij gemotiveerde kandidaten in drie maanden op tot adviseur hulpmiddelen of tot binnen- of buitendienst servicemonteur. Mensen die vaak moeilijk te vinden zijn. Maar wij weten ze te vinden.

Onze mensen hebben levenservaring, een hoog werk- en denkniveau en een frisse blik op de wereld. Zij zijn of worden opgeleid tot vakmensen op het gebied van hulpmiddelen, die niet alleen op de hoogte zijn van de technische kant, maar juist ook van de sociale- en communicatieve aspecten van de job. Maar inhoud alleen vinden wij niet voldoende. Daarom zorgen wij er ook voor dat zij mentaal, fysiek en inhoudelijk 100% topfit zijn!

 

De opleiding
Werken in de Revalidatie leidt gemotiveerde en kundige vakmensen op tot adviseur of servicemonteur. Na een grondig selectieproces – waarbij u als werkgever een belangrijke stem hebt – starten we met een klas geschikte kandidaten aan de opleiding.

In het programma komen inhoud, techniek, communicatie, kennis en vaardigheden aan bod. Hierbij maken we een combinatie van on-the-job leren, trainen (vaardigheden) en opleiding (inhoud, kennis). We geven het programma samen met u, leveranciers uit de branche en externe gespecialiseerde opleiders vorm. Om vervolgens te eindigen met een team van gekwalificeerde medewerkers.

Daar waar nodig behalen de kandidaten erkende certificaten of diploma’s. Hiermee hebben ze een goede basis om met inhoudelijke kennis aan het werk te gaan. Ook vinden wij het belangrijk dat de kandidaten tijdens het opleidingstraject ondersteund worden op sociaal en emotioneel vlak. Onze trainingspartner Itasc verzorgt trainingen op sociaal, persoonlijke effectiviteit en inhoudelijk vlak.

 

Gekwalificeerde medewerkers

Naast de klassikale opleiding vormt opleiden 'on the job' een belangrijk onderdeel van onze aanpak. Tijdens de opleiding maken de kandidaten intensief kennis met uw organisatie, processen, procedures en werkwijze. Dit doen we doordat de kandidaten een aantal weken in uw organisatie 'meelopen'. Zo zorgen wij ervoor dat als uw nieuwe medewerker echt aan de slag gaat, er ook werkelijk klaar voor is.

 

De voordelen van onze opleiding voor u: SROI, MVO en meer...

Onze mensen zorgen ervoor dat u onderscheidend bent door duurzame inzetbaarheid, waarmee zij een belangrijk onderdeel vormen van het sociale profiel (SROI / MVO) van uw organisatie. 

 

Maar dat is niet alles:

  • Onze mensen werken na hun opleiding de eerste drie maanden in uw flexibele schil. Daarna kunt u hen in dienst nemen, of in de flexibele schil behouden

  • Tijdens het opleidingsprogramma staan zij niet op uw payroll. Dat betekent dat u hier geen omkijken naar heeft

  • Onze mensen hebben een intensieve opleiding van drie maanden achter de rug of volgen een programma van leren en werken. Wij werken met erkende opleiders, en onze mensen krijgen relevante diploma's en certificaten. Het programma is ingericht op uw specifieke wensen en behoeften

  • Onze mensen zijn ervaren, door de wol geverfd en hebben vaak jarenlange bedrijfservaring. Zij brengen door hun leeftijd en achtergrond balans in het team

  • Onze mensen volgen naast hun inhoudelijke opleiding gedurende een heel jaar een intensief fysiek en mentaal programma, zodat zij in staat zijn er vol voor te gaan en te blijven gaan

  • Onze mensen vormen samen met hun collega’s in het programma een sterk en hecht team, zodat zij direct een relevant netwerk hebben

  • Onze mensen zijn direct inzetbaar en productief vanaf het moment dat zij starten in hun nieuwe job

  • Onze mensen zijn de mensen die u niet kunt vinden

  • Onze mensen specialiseren zich op het gebied van uw vacature

Daarbij maken wij slim gebruik van de mogelijkheden om mensen terug te brengen naar de arbeidsmarkt, waardoor de (loon-) kosten voor u vergelijkbaar en vaak zelfs lager zijn dan als u hen zelf werft, opleidt en in dienst neemt.

Maak kennis met Werken in de Revalidatie

Bent u op zoek naar goed opgeleide en zeer gemotiveerde medewerkers? Werken in de Revalidatie ‘maakt’ de beste vakmensen, die u lastig kan vinden. Meer weten? Neem dan Contact met ons op.