Jij wilt aan de slag 

Jij bent een ambitieuze, energieke en gemotiveerde werkzoekende die staat te popelen om aan de slag te gaan. Je bent er aan toe om er vol voor te gaan, en wil er veel voor doen, zowel mentaal en sociaal, maar vooral ook qua inhoud van het vak. Kortom, jij bent de perfecte kandidaat en wilt jezelf om- of bijscholen tot adviseur, monteur of afleveraar.

Dan ben je bij Werken in de Revalidatie aan het juiste adres! Want wij stomen je klaar voor een nieuwe carrière binnen de bijzondere wereld van de revalidatiehulpmiddelen.

Daarom volg je bij Werken in de Revalidatie een uitgebreid opleidings- en ontwikkelprogramma waarin je de fijne kneepjes van het vak als adviseur of servicemonteur leert. Als je het opleidingsprogramma met goed gevolg doorlopen hebt ga je vervolgens aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. En vanzelfsprekend blijven we je ook dan begeleiden en ondersteunen daar waar nodig. Uiteraard houden we daarbij rekening met jouw wensen!

 

Wat ga je doen?

Na een periode van intensieve training, opleiding en on the job leren ga je jouw kwaliteiten inzetten bij jouw nieuwe werkgever. Daar laat je zien dat je het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk weet te brengen. Gedurende de gehele periode en zelfs daarna mag je van ons intensieve begeleid verwachten en volg je op regelmatige basis verdiepingstrainingen op uiteenlopende gebieden.

 

Wat bieden wij jou?

  • De mogelijkheid om je om of bij te scholen tot adviseur, monteur of afleveraar in de revalidatiehulpmiddelen branche

  • In totaal 5 maanden opleiding en stage in het eerste jaar, met bijbehorende trainingen, certificeringen, coaching en begeleiding. Het totale pakket heeft een waarde van € 5.2500 euro

  • Naast inhoudelijke opleidingen bestaat het programma uit opleidingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit, social skills, communicatie en samenwerken

  • Daarbij bieden wij jou als onderdeel van het programma een proefplaatsing gevolgd door een baan binnen de revalidatiehulpmiddelen branche als je de opleiding met goed gevolg doorloopt

  • Een marktconform salaris na het afronden van de proefplaatsing

 

Wie betaalt jouw opleiding?

           Heb je een uitkering?

Wij zijn officieel partner van het UWV en zijn aangesloten bij hun Inkoopkader Scholingsdiensten. Dit houdt in dat als jij een WW, WIA, WAJONG of ander soort uitkering hebt en je graag onze opleiding volgt het UWV jou hierbij kan helpen en ondersteunen.

Neem contact op met je werkcoach of, mocht je deze niet hebben, neem dan rechtstreeks contact op met ons. 

          Heb je geen uitkering?

Omdat je bijvoorbeeld nog bij je huidige werkgever in dienst bent, in Spoor2 zit van een reintegratie-traject of anderszins? Velen zijn je inmiddels voorgegaan door bij ons de opleiding te volgen. Neem in bovenstaande gevallen graag even rechtstreeks contact met ons op om jouw situatie te bespreken, dan kijken we samen of en zo ja welke mogelijkheden er zijn om jou deel te laten nemen aan de opleiding.

 

Wat is jouw perspectief?

De vraag naar medewerkers in de zorg, en ook in de revalidatiehulpmiddelen branche zal de komende jaren blijven toenemen. De instroom van nieuwe medewerkers blijft hierbij achter. Daar spelen wij op in, op een unieke manier. Want wij bieden je de kans op een uitdagende en zelfstandige baan. In ons programma word je opgeleid en omgeschoold tot adviseur of servicemonteur voor de binnen- of buitendienst én wij stellen je voor bij werkgevers in de branche die zitten te smachten op nieuwe werknemers. Grote kans dus dat die nieuwe baan voor jou is! Wat wil je nou nog meer? En, onze opdrachtgevers zitten verspreid over heel Nederland.