Scholing én werkervaring

Werken in de Revalidatie is de schakel tussen vacatures in de revalidatiehulpmiddelenbranche en werkzoekenden. De mismatch tussen vacatures en werkzoekenden is voor ons het begin van de oplossing.

Werken in de Revalidatie is de specialist in het om- en bijscholen van monteurs, afleveraar, logistiek medewerkers en adviseurs én in het bieden van banen.

We werken samen met het UWV, gemeentes en gespecialiseerde opleiders en bieden een gekwalificeerde opleiding waarbij zij mentaal, sociaal en fysiek worden klaargestoomd voor de revalidatiehulpmiddelen branche. Wij spelen in op de vraag en stemmen het aanbod hierop af. 

 

Ons opleidingsprogramma

U weet als werkgever hoe lastig het is om goed opgeleide medewerkers te werven. Daarom richten wij ons op de hulpmiddelen branche en bieden wij de oplossing doordat wij gespecialiseerd zijn in het detacheren, opleiden en trainen van werkzoekenden. Wij leiden onze kandidaten gedurende drie maanden op. Theorie, praktijk en on-the-job training en opleiding vormen de kern van wat we doen. De kandidaten ronden het traject af met een examen en de noodzakelijke specifiek erkende certificaten. Daarnaast wordt van hen verwacht dat zij wekelijks een bezoek brengen aan de sportschool. Ook worden ze begeleid en getraind in ontwikkeling van hun persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden. Dat alles bij elkaar levert zowel fysieke als mentale fitheid op. Zo kunnen onze kandidaten zich gemakkelijk staande houden in de nieuwe werkomgeving.

Maak kennis met Werken in de Revalidatie

Meer weten over de mogelijkheden die we je bieden en op zoek naar een uitdagende en leuke baan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. 

 

Stevig op twee benen staan

En met je beide voeten op de grond. Eigenlijk een voorrecht als je dat kan. Als je eens goed om je heen kijkt zie je al snel dat lang niet iedereen dat voorrecht heeft. Let er maar eens op hoeveel scootmobielen, rolstoelen en looprekjes je voorbij ziet komen op een mooie dag. Of loop eens een instelling of ziekenhuis binnen. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die aangewezen is op het gebruik van een hulpmiddel.

Lees meer »

Ons programma is niet mogelijk zonder onze geweldige partners