Scholing én werkervaring

Werken in de Revalidatie is de schakel tussen vacatures in de revalidatiehulpmiddelenbranche en werkzoekenden. De mismatch tussen vacatures en werkzoekenden is voor ons het begin van de oplossing.

Werken in de Revalidatie is de specialist in het om- en bijscholen van monteurs, afleveraar, logistiek medewerkers en adviseurs én in het bieden van banen.

We werken samen met het UWV, gemeentes en gespecialiseerde opleiders en bieden een gekwalificeerde opleiding waarbij zij mentaal, sociaal en fysiek worden klaargestoomd voor de revalidatiehulpmiddelen branche. Wij spelen in op de vraag en stemmen het aanbod hierop af. 

 

Ons opleidingsprogramma

U weet als werkgever hoe lastig het is om goed opgeleide medewerkers te werven. Daarom richten wij ons op de hulpmiddelen branche en bieden wij de oplossing doordat wij gespecialiseerd zijn in het detacheren, opleiden en trainen van werkzoekenden. Wij leiden onze kandidaten gedurende drie maanden op. Theorie, praktijk en on-the-job training en opleiding vormen de kern van wat we doen. De kandidaten ronden het traject af met een examen en de noodzakelijke specifiek erkende certificaten. Daarnaast wordt van hen verwacht dat zij wekelijks een bezoek brengen aan de sportschool. Ook worden ze begeleid en getraind in ontwikkeling van hun persoonlijke, sociale en communicatieve vaardigheden. Dat alles bij elkaar levert zowel fysieke als mentale fitheid op. Zo kunnen onze kandidaten zich gemakkelijk staande houden in de nieuwe werkomgeving.

Maak kennis met Werken in de Revalidatie

Meer weten over de mogelijkheden die we je bieden en op zoek naar een uitdagende en leuke baan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen. 

 

Stevig op twee benen staan

En met je beide voeten op de grond. Eigenlijk een voorrecht als je dat kan. Als je eens goed om je heen kijkt zie je al snel dat lang niet iedereen dat voorrecht heeft. Let er maar eens op hoeveel scootmobielen, rolstoelen en looprekjes je voorbij ziet komen op een mooie dag. Of loop eens een instelling of ziekenhuis binnen. Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die aangewezen is op het gebruik van een hulpmiddel.

Lees meer »

Voor werkgevers

U bent een ambitieuze werkgever en op zoek naar specifieke kandidaten die uw functieprofiel perfect kunnen invullen. U wenst invulling te geven aan uw sociale verantwoordelijkheid als werkgever en als leverancier. Wij maken dit mogelijk. Wij leiden mensen op tot binnen- of buitendienst servicemonteur, afleveraar of adviseur. Onze kandidaten specialiseren zich op uw vacature. Zij hebben jarenlange levens- en werkervaring, en wij vullen dat aan met de specifieke kennis voor het vakgebied. Wij leiden uitsluitend kandidaten op die een positief vooruitzicht hebben op een job in de branche. U kunt dus altijd terecht bij ons voor gekwalificeerd medewerkers.

 

Voor werkzoekenden

Ben jij een ambitieuze en energieke werkzoekende en klaar voor een nieuwe uitdaging? Wij leiden werkzoekende MBO-ers en HBO-ers op tot gekwalificeerde servicemonteurs, afleveraars en adviseurs. Na een strenge selectie zorgen wij er voor dat je een intensief opleidingstraject volgt waarbij je binnen 3 maanden klaargestoomd wordt om echt aan de slag te gaan. Naast een inhoudelijke opleiding en on-the-job training besteden we aandacht aan het ontwikkelen van persoonlijke skills, kwaliteiten en vitaliteit zodat je met de beste voorbereiding begint met je nieuwe baan.

Achtergrond

Werken in de Revalidatie is een initiatief om werkzoekenden om- of bij te scholen tot revalidatie-adviseur, monteur binnen- of buitendienst, planner of logistiek medewerker. 

De aanleiding hiervoor is dat er enerzijds een groot tekort is aan vakbekwame mensen in deze branche, en anderzijds dat er nog steeds een enorm aantal uitstekende werkzoekenden lastig weer aan het werk komt. Gemotiveerd, enthousiast en ambitieus, maar met een professionele achtergrond die net te weinig directe kansen op de arbeidsmarkt biedt.