Voordat je begint met een nieuwe baan, wil je natuurlijk weten of het wel echt bij jou past.

Hieronder staan de profielen per functie.

Klik op de functie om meer informatie over de functie te krijgen

 

Functieprofiel Buitendienstmonteur

Onderhouden, repareren, testen, schoonmaken, ophalen, afleveren en het intern of extern in elkaar zetten van revalidatie hulpmiddelen. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Dan is buitendienstmonteur misschien wat voor jou! Je gaat voornamelijk aan de slag met scooters en rolstoelen en daarnaast geef je ondersteuning aan de overige diensten. Als buitendienstmonteur heb je ook 24 uurs servicediensten, dit betekent dat je oproepbaar bent voor reparaties buiten je normale werk. Als buitendienstmonteur ben je ook verantwoordelijk voor het invullen en zo nodig wijzigen van de documenten die bij de middelen horen, ten behoeve van met name de administratie en het ondersteunen bij alle voorkomende taken in de technische dienst. Computervaardigheden zijn hiervoor wel van belang.

Jouw profiel:

Wij vragen dat je minimaal een mbo-niveau 3 werk- en denkniveau hebt in de technische richting. Ervaring met elektronica en/ of ervaring in een vergelijkbare functie, is een pré. Ook vragen wij je om te beschikken over tenminste rijbewijs B.

Heb jij affiniteit met de doelgroep en de revalidatietechniek, kan jij goed omgaan met MS Office of soortgelijke programma’s, begrijp je hoe bedrijfsprocessen werken en heb je kennis van procedures en producten dan is de functie buitendienstmonteur echt wat voor jou!

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de buitendienstmonteur zijn: zorgvuldigheid, sociaal en communicatief vaardig zijn, goed kunnen werken in een team, zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, stressbestendigheid en weten van aanpakken.

Functieprofiel Binnendienstmonteur

Als binnendienstmonteur bestaat jouw werk uit het schoonmaken, repareren, testen en onderhouden van revalidatie hulpmiddelen, zoals scootmobielen en rolstoelen. Daarbij zorg je voor een goede administratie van de bij de werkzaamheden behorende documenten. Computervaardigheden zijn hier wel voor van belang.

Je ondersteunt de afdelingen door het geven van advies en de technische buitendienst daar waar nodig. Als binnendienstmonteur kan het voorkomen dat je wordt ingezet in de buitendienst. Je neemt in veel gevallen ook regelmatig deel aan de 24 uurs servicedienst. Dat betekent dat je naast je normale werk oproepbaar bent voor reparaties, ook in het weekend. 

Jouw profiel:

Als binnendienstmonteur heb je minimaal een MBO3 of 4 werk- en denkniveau, in de richting van mechatronica, werktuigbouw, elektro of autotechnicus. Je hebt kennis van mechaniek en elektrotechniek, en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie of ruime sleutelervaring.

Je hebt ervaring of affiniteit met verschillende softwareprogramma’s voor het vastleggen en administreren van alle gegevens. Je hebt gevoel voor de doelgroep en uiteraard voor de revalidatietechniek. Daarnaast begrijp je hoe bedrijfsprocessen werken, en heb je kennis van procedures en producten. Ook heb je in ieder geval een rijbewijs B.

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de binnendienstmonteur zijn zorgvuldigheid in werken, sociaal en communicatief vaardig zijn, goed kunnen werken in teams, zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, stressbestendigheid en weten van aanpakken.

 

Functieprofiel Onderhoudsmonteur

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van keuringen (veelal volgens het Stigah protocol), het uitvoeren van preventief onderhoud en het verrichten van reparaties aan voorzieningen – zoals hoog/ laag bedden, tilliften en douche en toiletvoorzieningen van klanten zodat zij daar veilig en optimaal gebruik van kunnen blijven maken. Je doet deze werkzaamheden op locatie of in de werkplaats. Voor de werkzaamheden op locatie zorg je dat je eigen bus en de voorraad op orde zijn. Daarbij verzorg je de noodzakelijke administratieve werkzaamheden. Het regelmatig uitvoeren van storingsdiensten behoort bij deze functie.

Jouw profiel:

Voor de functie van onderhoudsmonteur heb je minimaal Mbo- niveau 3, bijvoorbeeld richting elektro of autotechniek. Uiteraard ben je klant- en servicegericht en hebt iets met de zorgbranche. En omdat iedere dag anders is, ben je flexibel op het moment dat de klant of het werk daarom vragen.  

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor een onderhoudsmonteur zijn: sociaal en communicatief vaardig zijn, een goede beheersing van de Nederlandse taal en goed in staat zijn om problemen te analyseren en kwalitatieve oplossingen te bedenken en professioneel uit te voeren. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, flexibel, gedisciplineerd en kan je goed plannen en organiseren. Je bent in ieder geval in bezit van rijbewijs B.

Functieprofiel Logistiek Medewerker

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de fysieke en administratieve goederenstromen, zodat alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn en de werkplaats op juiste wijze en tijdig worden uitgevoerd. Daarvoor verricht je onder andere de volgende werkzaamheden: aannemen van goederen, afboeken van bestellingen, inboeken orders, inventariseren, voorraadverschillen uitzoeken en retourneren goederen.

Ook zorg je voor het compleet maken van voorzieningen voor in de werkplaats, zet je standaardvoorzieningen klaar en plaats je onderdelen, controleer je voorzieningen volgens protocollen, bereid je voor de planners en buitendienst hun routes voor en heb je dagelijks contact met adviseurs, planners advies, afleveraars, monteurs en leveranciers. Kortom, een zeer uitdagende en dynamische functie, waarin geen dag hetzelfde is!

Jouw profiel:

Uiteraard ben je een gemotiveerde en betrokken collega die er elke dag voor gaat dat alle zorg- en welzijn producten daar terecht komen waar ze nodig zijn. Je hebt minimaal Mbo werk- en denkniveau 3/ 4 op logistiek gebied. Daarnaast heb je iets met techniek, en ervaring als werkvoorbereider of logistiek medewerker en bij voorkeur heb je ervaring met een gesloten magazijnsysteem. Je bent professioneel en integer en kan goed zelfstandig werken. Tenslotte ben je fysiek in staat om het werk te doen.  

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de logistiek medewerker zijn: sociaal en communicatief vaardig zijn, een goede beheersing van de Nederlandse taal, je bent in staat om processen te beheersen en zaken onder controle te houden. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, flexibel, gedisciplineerd en kan je goed plannen en organiseren.

Functieprofiel Afleveraar

Als afleveraar ben je verantwoordelijk voor het leveren, instellen, uitleggen en ophalen van voorzieningen bij de gebruiker van het middel, zoals scootmobielen, rolstoelen, bedden en andere hulpmiddelen. Als afleveraar geef je uitleg aan de klant over het juiste en veilige gebruik en het dagelijkse onderhoud van het product. Uiteraard ben je ook het visitekaartje van jouw bedrijf en zorg je voor een vriendelijk en duidelijk contact met de klant.

Daarbij verzorg je de administratie en werkbonnen die erbij horen. In bepaalde gevallen kan je ook gevraagd worden reparaties, service of onderhoud, zowel binnen als buiten, te verzorgen.

Jouw profiel:

Voor de functie van afleveraar heb je minimaal een Mbo niveau- 2 werk- en denkniveau in een technische richting nodig. Het heeft de voorkeur dat je ervaring hebt in een vergelijkbare functie. Je hebt gevoel voor de doelgroep en revalidatietechniek. Je begrijpt bedrijfsprocessen, procedures en producten en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de afleveraar zijn: zorgvuldigheid, sociaal en communicatief vaardig zijn, flexibiliteit, stressbestendig en aanpakken.

Functieprofiel Adviseur Hulpmiddelen

Als adviseur ben je verantwoordelijk voor het adviseren naar gemeenten van revalidatiehulpmiddelen voor eindgebruikers. Veelal zelfstandig maar ook in overleg met externe ergotherapeuten en gemeente consulenten. Je monitort het gehele (administratieve) traject van passing, offerte en de afhandeling door onze eigen technische dienst. Ook het zelf afleveren bij de klant met instructie komt regelmatig voor.

Je onderhoudt nauwe contacten met de gemeenten en eindgebruikers. Daarnaast denk je actief mee in het verbeteren van prestaties van het filiaal en het vinden van verbeteringen in de dienstverlening. Je legt verantwoording af aan de filiaalmanager.

Jouw profiel:

Je hebt een HBO werk- en denkniveau, en een opleiding in de richting bewegingstechnologie, fysio- of ergotherapie. Je hebt aantoonbaar meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie. 
Daarnaast ben je sociaal- en communicatief vaardig en hebt een commerciële en dienstverlenende instelling. Je hebt een proactieve werkhouding, je denkt in oplossingen, je kunt goed prioriteiten stellen en werken met MS Office. 

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de adviseur zijn: accuratesse, sociaal en communicatief vaardig zijn, flexibiliteit, zelfstandig kunnen werken maar ook een teamplayer.

 

Functieprofiel Adviesplanner

Als adviesplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van pasafspraken en daar komt veel bij kijken. Zo ben je de spil tussen therapeuten, klanten en adviseurs. Je plant de afspraken in, communiceert hierover met de betrokkenen en verzorgt de administratieve afhandeling hiervan. Je bent ook verantwoordelijk voor de optimale planning van de afleveraars, zodat zij hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen doen. En tenslotte ondersteun je de adviseurs in hun administratieve taken.

Jouw profiel:

Voor de functie van adviesplanner heb een administratieve of logistieke vooropleiding op Mbo niveau- 4 en je hebt kennis van orderprocessen. Bij voorkeur heb je ook inzicht in de technische werking van hulpmiddelen en voorzieningen. Het spreekt voor zich dat je klant- en servicegericht bent en iets hebt met de zorgbranche. En omdat iedere dag anders is, ben je flexibel op het moment dat de klant of het werk daarom vragen.  

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor een adviesplanner zijn: je bent administratief goed onderlegd, klantvriendelijk, sociaal en communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, en het spreekt voor zich dat je goed kan plannen en organiseren in een vaak hectische omgeving. Je bent daarbij een echte teamspeler, en het is een pre als je ervaring hebt in de branche. En uiteraard ben je kwaliteitsgericht, flexibel en gedisciplineerd. 

Functieprofiel Serviceplanner

Als serviceplanner ben je verantwoordelijk voor het plannen van pasafspraken en daar komt veel bij kijken. Zo ben je de spil tussen therapeuten, klanten en adviseurs. Je plant de afspraken in, communiceert hierover met de betrokkenen en verzorgt de administratieve afhandeling hiervan. Je bent ook verantwoordelijk voor de optimale planning van de afleveraars, zodat zij hun werk zo efficiënt mogelijk kunnen doen. En tenslotte ondersteun je de adviseurs in hun administratieve taken.

Jouw profiel:

Voor de functie van serviceplanner heb een administratieve of logistieke vooropleiding op Mbo niveau- 4 en je hebt kennis van orderprocessen. Bij voorkeur heb je ook inzicht in de technische werking van hulpmiddelen en voorzieningen. Het spreekt voor zich dat je klant- en servicegericht bent en iets hebt met de zorgbranche. En omdat iedere dag anders is, ben je flexibel op het moment dat de klant of het werk daarom vragen.  

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor een adviesplanner zijn: je bent administratief goed onderlegd, klantvriendelijk, sociaal en communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift, en het spreekt voor zich dat je goed kan plannen en organiseren in een vaak hectische omgeving. Je bent daarbij een echte teamspeler, en het is een pre als je ervaring hebt in de branche. En uiteraard ben je kwaliteitsgericht, flexibel en gedisciplineerd.