FUNCTIEPROFIEL BUITENDIENSTMONTEUR

Als buitendienstmonteur bestaat jouw taak uit het intern of extern in elkaar zetten, onderhouden, repareren, testen, schoonmaken, ophalen en afleveren (vaak met het geven van instructies) van revalidatietechnische hulpmiddelen, voornamelijk scooters en rolstoelen. Daarnaast geef je ondersteuning aan de overige diensten, zoals advisering. Je neemt regelmatig deel aan de 24 uurs servicedienst. Dat betekent dat je naast je normale werk oproepbaar bent voor reparaties, ook in het weekend.  

 

Als buitendienstmonteur ben je ook verantwoordelijk voor het invullen en zo nodig wijzigen van de documenten die bij de middelen horen, ten behoeve van met name de administratie en het ondersteunen bij alle voorkomende taken in de technische dienst.

Jouw profiel:

Voor de functie van buitendienstmonteur heb je minimaal een MBO3 werk- en denkniveau in een technische richting. Bij voorkeur heb je ook ervaring met elektronica, en ervaring in een vergelijkbare functie.

Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met de doelgroep en de revalidatietechniek. Je kan goed uit de voeten met MS Office of vergelijkbare programma’s. Daarnaast begrijp je hoe bedrijfsprocessen werken en heb je kennis van procedures en producten. Je hebt in ieder geval een rijbewijs B.

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de buitendienstmonteur zijn: zorgvuldigheid, sociaal en communicatief vaardig zijn, goed kunnen werken in teams, zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, stressbestendigheid en weten van aanpakken.

FUNCTIEPROFIEL BINNENDIENSTMONTEUR

Als binnendienstmonteur bestaat jouw werk uit het schoonmaken, repareren, testen en onderhouden van revalidatietechnische hulpmiddelen, zoals scootmobielen en rolstoelen. Daarbij zorg je voor een goede administratie van de bij de werkzaamheden behorende documenten.

Je ondersteunt de afdelingen advies en de technische buitendienst daar waar nodig.

Als binnendienstmonteur kan het voorkomen dat je wordt ingezet in de buitendienst. Je neemt in ieder geval regelmatig deel aan de 24 uurs servicedienst. Dat betekent dat je naast je normale werk oproepbaar bent voor reparaties, ook in het weekend. 

Jouw profiel:

Als binnendienstmonteur heb je minimaal een MBO3 of 4 werk- en denkniveau, in de richting van mechatronica, werktuigbouw, elektro of autotechnicus. Je hebt kennis van mechaniek en elektrotechniek, en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie of ruime sleutelervaring. Je hebt gevoel voor de doelgroep en uiteraard voor de revalidatietechniek. Daarnaast begrijp je hoe bedrijfsprocessen werken, en heb je kennis van procedures en producten. Je hebt in ieder geval een rijbewijs B.

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de binnendienstmonteur zijn zorgvuldigheid in werken, sociaal en communicatief vaardig zijn, goed kunnen werken in teams, zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, stressbestendigheid en weten van aanpakken.