FUNCTIEPROFIEL BUITENDIENSTMONTEUR

Als buitendienstmonteur bestaat jouw taak uit het intern of extern in elkaar zetten, onderhouden, repareren, testen, schoonmaken, ophalen en afleveren (vaak met het geven van instructies) van revalidatietechnische hulpmiddelen, voornamelijk scooters en rolstoelen. Daarnaast geef je ondersteuning aan de overige diensten, zoals advisering. Je neemt regelmatig deel aan de 24 uurs servicedienst. Dat betekent dat je naast je normale werk oproepbaar bent voor reparaties, ook in het weekend.  

Als buitendienstmonteur ben je ook verantwoordelijk voor het invullen en zo nodig wijzigen van de documenten die bij de middelen horen, ten behoeve van met name de administratie en het ondersteunen bij alle voorkomende taken in de technische dienst.

Jouw profiel:

Voor de functie van buitendienstmonteur heb je minimaal een MBO3 werk- en denkniveau in een technische richting. Bij voorkeur heb je ook ervaring met elektronica, en ervaring in een vergelijkbare functie.

Het spreekt voor zich dat je affiniteit hebt met de doelgroep en de revalidatietechniek. Je kan goed uit de voeten met MS Office of vergelijkbare programma’s. Daarnaast begrijp je hoe bedrijfsprocessen werken en heb je kennis van procedures en producten. Je hebt in ieder geval een rijbewijs B.

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de buitendienstmonteur zijn: zorgvuldigheid, sociaal en communicatief vaardig zijn, goed kunnen werken in teams, zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, stressbestendigheid en weten van aanpakken.

 


FUNCTIEPROFIEL BINNENDIENSTMONTEUR

Als binnendienstmonteur bestaat jouw werk uit het schoonmaken, repareren, testen en onderhouden van revalidatietechnische hulpmiddelen, zoals scootmobielen en rolstoelen. Daarbij zorg je voor een goede administratie van de bij de werkzaamheden behorende documenten.

Je ondersteunt de afdelingen advies en de technische buitendienst daar waar nodig.

Als binnendienstmonteur kan het voorkomen dat je wordt ingezet in de buitendienst. Je neemt in veel gevallen ook regelmatig deel aan de 24 uurs servicedienst. Dat betekent dat je naast je normale werk oproepbaar bent voor reparaties, ook in het weekend. 

Jouw profiel:

Als binnendienstmonteur heb je minimaal een MBO3 of 4 werk- en denkniveau, in de richting van mechatronica, werktuigbouw, elektro of autotechnicus. Je hebt kennis van mechaniek en elektrotechniek, en bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie of ruime sleutelervaring. Je hebt ervaring of affiniteit met verschillende softeware programma's voor het vastleggen en administreren van alle gegevens. Je hebt gevoel voor de doelgroep en uiteraard voor de revalidatietechniek. Daarnaast begrijp je hoe bedrijfsprocessen werken, en heb je kennis van procedures en producten. Je hebt in ieder geval een rijbewijs B.

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de binnendienstmonteur zijn zorgvuldigheid in werken, sociaal en communicatief vaardig zijn, goed kunnen werken in teams, zelfstandig kunnen werken, flexibiliteit, stressbestendigheid en weten van aanpakken.

 


FUNCTIEPROFIEL ONDERHOUDSMONTEUR

Als onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het doen van keuringen (veelal volgens het Stigah protocol), het uitvoeren van preventief onderhoud en het verrichten van reparaties aan voorzieningen – zoals hoog / laag bedden, tilliften en douche en toiletvoorzieningen van klanten zodat zij daar veilig en optimaal gebruik van kunnen blijven maken. Je doet deze werkzaamheden op locatie of in de werkplaats. Voor de werkzaamheden op locatie zorg je dat je eigen bus en de voorraad op orde zijn. Daarbij verzorg je de noodzakelijke administratieve werkzaamheden. Het regelmatig uitvoeren van storingsdiensten behoort bij deze functie.

Jouw profiel:

Voor de functie van onderhoudsmonteur heb je minimaal MBO niveau 3, bijvoorbeeld richting electro of autotechniek. Uiteraard ben je klant- en servicegericht en hebt iets met de zorgbranche. En omdat iedere dag anders is, ben je flexibel op het moment dat de klant of het werk daarom vragen. 

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor een onderhoudsmonteur zijn: sociaal en communicatief vaardig zijn, een goede beheersing van de Nederlandse taal en goed in staat zijn om problemen te analyseren en kwalitatieve oplossingen te bedenken en professioneel uit te voeren. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, flexibel, gedisciplineerd en kan je goed plannen en organiseren. Je bent in ieder geval in bezit van rijbewijs B.

 


FUNCTIEPROFIEL LOGISTIEK MEDEWERKER

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de fysieke en administratieve goederenstromen, zodat alle voorkomende werkzaamheden in het magazijn en de werkplaats op juiste wijze en tijdig worden uitgevoerd. Daarvoor verricht je onder andere de volgende werkzaamheden: aannemen van goederen, afboeken van bestellingen, inboeken orders, inventariseren, voorraadverschillen uitzoeken en retourneren goederen.

Daarnaast zorg je voor het compleet maken van voorzieningen voor in de werkplaats, zet je standaardvoorzieningen klaar en plaats je onderdelen, controleer je voorzieningen volgens protocollen, bereid je voor de planners en buitendienst hun routes voor en heb je dagelijks contact met adviseurs, planners advies, afleveraars, monteurs en leveranciers. Kortom, een zeer uitdagende en dynamische functie, waarin geen dag hetzelfde is!

Jouw profiel:

Uiteraard ben je een gemotiveerde en betrokken collega die er elke dag voor gaat dat alle zorg- en welzijn producten daar terecht komen waar ze nodig zijn. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau 3 / 4 op logistiek gebied. Daarnaast heb je iets met techniek, en ervaring als werkvoorbereider of logistiek medewerker en bij voorkeur heb je ervaring met een gesloten magazijnsysteem. Je bent professioneel en integer en kan goed zelfstandig werken. Tenslotte ben je fysiek in staat om het werk te doen.  

Jouw kwaliteiten:

Belangrijke kwaliteiten voor de logistiek medewerker zijn: sociaal en communicatief vaardig zijn, een goede beheersing van de Nederlandse taal, je bent in staat om processen te beheersen en zaken onder controle te houden. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht, flexibel, gedisciplineerd en kan je goed plannen en organiseren.