Werken in de Revalidatie zoekt een

TECHNISCH TRAINER (24 – 40 uur per week)

 

Werken in de Revalidatie

is sinds 2017 de organisatie voor iedereen die in de revalidatietechniek branche aan de slag wil, maar daarvoor (nog) niet de juiste achtergrond heeft. In de afgelopen jaren hebben meer dan 200 mensen via ons een nieuwe baan gevonden in onze branche.

En nu zijn we zelf op zoek naar versterking van ons eigen team. Wij zoeken een TECHNISCH TRAINER (24 – 40 uur per week)

 

Dit ga je doen

Het geven van technische trainingen is jouw passie. Of in ieder geval wat je ambieert. En zo bijdragen aan de continue stroom van nieuwe medewerkers die supergoed voorbereid aan de slag gaan in de branche. Daar ga jij voor! Heb je ervaring als trainer of ben je een ervaren techneut of technisch specialist en toe aan een volgende stap in jouw carrière? Dan is dit jouw kans!

Je verzorgt onze technische trainingen voor alle revalidatie hulpmiddelen, vanuit onze locatie in Vianen. Je bent ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van de trainingen en ontwikkelt nieuwe trainingen. Onze ambitie is om onze opleiding zoveel mogelijk aan te laten sluiten op de erkende MBO opleidingen.   

Daarnaast begeleid je de trainingsgroep tijdens praktijkdagen en gaat met de groep op pad naar verschillende importeurs / fabrikanten die trainingen en introducties voor ons verzorgen. Je bent dus ook het visitekaartje van Werken in de Revalidatie.

Dit breng je mee

Om bij ons als technisch trainer aan de slag te gaan:

  • Heb je ruime ervaring in de techniek, bij voorkeur in de revalidatietechniek.

  • Is het hebben van didactische ervaring een pre.

  • Voel je je mede verantwoordelijk voor het succes – het vinden van een perfecte baan in de branche – van de deelnemers.

Dit kan je van ons verwachten

  • Een veelzijdige functie voor 24 tot 40 uur per week binnen een uitdagende werkomgeving.

  • We bieden een functie met veel eigen verantwoording en ruimte voor eigen initiatief.

  • Uiteraard bieden wij je een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren

Kijk je er naar uit om jouw technische kennis over te brengen en onze kandidaten te helpen om een prima startpositie te krijgen voor de branche? Reageer dan door je sollicitatie te sturen naar Mayta Braun via Mayta@WerkenInDeRevalidatie.nl.

Eerst meer informatie? Bel dan 06 - 41091332